Restaurang och café


VI HÄLSAR ER VÄLKOMNA TILL OSS PÅ KUNGSGÅRDEN PÅ KUNGSUDDEN I KUNGSÖR MED ANOR FRÅN 1500-TALET INTILL MÄLARENS STRAND. PÅ VÅR ÖVERVÅNING FINNER NI ETT VÄLBEVARAT MUSEUM MED EN HISTORIA OCH FÖREMÅL FR. STENÅLDERN – 1800-TALET, MYCKET VÄL VÄRT ETT BESÖK!


UNDER VINTERHALVÅRET FROM 1 OKTOBER SÅ HAR VI DRAGIT NER LITE PÅ VÅRA ÖPPETTIDER PÅ RESTAURANGEN. VI LAGAR ÄNDÅ MAT OCH FINNS PÅ PLATS ALLA VECKANS VARDAGAR, DÅ VI LEVERERAR LUNCHER BÅDE TILL FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER RUNT OM I REGIONEN.

VI HAR ÖPPET FÖR LUNCH TORSDAGAR OCH FREDAGAR 11.45 – 14.30, DÅ VI DUKAR UPP VÅR LUNCHBUFFE I 2 SITTNINGAR KL.11.45 SAMT KL.13.00. VISSA HELGER KOMMER VI ÄVEN ATT HÅLLA STÄNGT DÅ VI ANTINGEN CATERAR ELLER HAR ABBONERAT. TITTA GÄRNA PÅ VÅR EVENEMANGSKALENDER, DÅ SER NI VAD VI HAR FÖR OSS.

Bröllop, fest och kalas

Bröllop, fest och kalas

Kungsudden är som gjort för bröllop, fester och kalas
– stora som små!

Här finns underbara miljöer både utomhus och inne i de vackra matsalarna och i Gustav Vasas källarvalv från 1500 talet. Vi kan hjälpa er med allt från att stå för den gastronomiska menyn, dukning, dekorationer och transporter till kontakt med fotograf, musiker, vigselförättare m fl.

Välj själva om ni vill ha hjälp med hela paketet eller delar. Vi lovar att göra vårt yttersta för att ni ska få den bästa dagen!

Kontakta oss så går vi tillsammans igenom hur er drömfest ser ut!

Ring oss på 0227-102 20.

Dagskonferens

Dagskonferens

Låt oss veta vad ni önskar och vi hjälper er!

Kapacitet för 80 personer i Gustav Wasas borg bevarad från 1500-talet.

Öppettider


KUNGSUDDEN ÄR STÄNGD.
TACK FÖR DE GÅNGNA 8 ÅREN!

BORDSBOKNING


Använd gärna vår onlinebokning eller ring oss på 0227-102 20.
Vi svarar i telefon i mån av tid och om vi inte svarar får ni gärna försöka igen.

Kungsuddsvägen 8, Kungsör. Telefon: 0227-102 20. E-post: info@kungsudden.se
Copyright © Kungsudden 2020. Sekretess & integritet. Webbdesign: Underbase